6948535404 Τέρμα 28ης Οκτωβρίου, Ξάνθη pankate@hotmail.com
hero image
 

ΠΑΓΑΚΙΑ EXPRESS
Παγάκια - Πρατήριο Πάγου Ξάνθη


Η επιχείρησή μας “Παγάκια Express” η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με το εμπόριο πάγου εξυπηρετώντας, όλα αυτά τα χρόνια, με συνέπεια και επαγγελματισμό επαγγελματίες και ιδιώτες στην Ξάνθη και στις γύρω περιοχές.

Στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις μας στην Ξάνθη, καθημερινά το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγάκια σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Τα παγάκια μας διατίθενται σε λιανική αλλά και χονδρική πώληση, ενώ η αποθήκευση και η συντήρησή τους γίνεται σε ειδικούς και ασφαλείς ψυκτικούς θαλάμους προκειμένου να σας εξασφαλίζουμε την άψογη ποιότητά τους. 
 

 
 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

 
Για την διανομή του πάγου, η επιχείρησή μας, διαθέτει φορτηγάκια ψυγεία και αναλαμβάνει την άμεση παράδοση του πάγου στον χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στη Ξάνθη, τις γύρω περιοχές αλλά και στην Κομοτηνή.
 
Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες από επαγγελματίες σε προϊόντα πάγου και χάρη στην ποιότητα των προϊόντων, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές έχει καταφέρει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για παγάκια και κολώνες πάγου.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να ανταποκρινόμαστε, πάντα, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε παγάκια ταχύτατα και με συνέπεια. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου αριθμού πελατών οι οποίοι μας προτιμούν και μας προτείνουν. 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.